Serveis

 • Servei 1

  Donem serveis integrals informàtics, revisió i instal·lació de sistemes operatius, antivirus, tallafocs, instal·lació de servidors per a xarxes i ordinadors tipus pc o portàtils tan a particulars com a empreses, sistemes de ofimàtica paquets d’Office podem revisar el ordinador a distancia de qualsevol xarxa o i si ens ho permet podem reparar remotament cal fer la pregunta i l’informarem. Som distribuïdors de diverses empreses d’informàtica hard soft i ofimàtica entre elles: Microsoft, Eset NOD 32 antivirus, Mcafee, Contasol, Factusol, Golden soft, conta5, factu5, Ofipro (Contabilitat i facturació remota)

  Read MoreRead More
 • Servei 2

  Tenim servei de muntatge de xarxes físiques cat 6 i fibra òptica pioners en instal·lacions de fibra òptica nosaltres hem cablejat la Acadèmia Militar de Talarn amb kilòmetres de fibra i empreses de Barcelona com Greccat, s.l. o el Port de Badalona, muntem i cablegem tot tipus de xarxes i certifiquem. Som especialistes en seguretat informàtica amb detectar intrusions als sistemes informàtics i posar-hi remei.

  Read MoreRead More
 • Servei 3

  Donem classes d’ofimàtica particulars o en grup de tipus didàctic per descobrir els secrets, formules i funcionalitat d’Excel, Word, PowerPoint, també d’OpenOffice. Assessorem de quina aplicació es mes adient per tal de obtenir el millor rendiment del vostre ordinador. Muntem pàgines Web normals amb servei integral de domini i hosting, de botigues virtuals i aplicacions d’Internet.

  Read MoreRead More