Herramienta de traducción gratuita de páginas web
by free-website-translation.com

NOVETATS

 • Maig 16, 2017

  RAMSONWARE
  Mètodes de propagació Normalment un ransomware es transmet tant com un troià com un cuc, infectant el sistema operatiu, per exemple, amb un arxiu descarregat o explotant una vulnerabilitat de programari. En aquest punt, el ransomware s'iniciarà i xifrarà els arxius de l'usuari amb una determinada clau, que només el creador del ransomware coneix i proveirà a l'usuari que la reclami a canvi d'un pagament. Com actua Aquest tipus de virus es camufla dins d'un altre arxiu o programa desitjable per a l'usuari que convidi a fer clic. Alguns exemples d'aquests camuflatges serien: Arxius adjunts en correus electrònics. Vídeos de pàgines de dubtós origen. Actualitzacions de sistemes. Programes, en principi, fiables com Windows o Adobe Flash. Després, una vegada que ha penetrat en l'ordinador, el ransomware s'activa i provoca el bloqueig de tot el sistema operatiu, llança el missatge d'advertència amb l'amenaça i l'import del rescat que s'ha de pagar per recuperar tota la informació. A més, en ocasions inclouen en l'amenaça l'adreça IP, la companyia proveïdora d'Internet i fins a una fotografia captada des de la webcam.3

Welcome!

IT World is a free websites template created by Templates.com team. This website template is optimized for 1024X768 screen resolution. It is also XHTML & CSS valid.

The website template goes with two packages – with PSD source files and without them. PSD source files are available for free for the registered members of Templates.com. The basic package (without PSD is available for anyone without registration).

This website template has several pages: Home, About Us, Services, Support, Contact Us (note that contact us form – doesn’t work), Site Map.

Articles

 • Welcome To our Company

  If you are looking for perfect IT services for your business, you will find them here!

 • Our services

  The complete information regarding our services you will find on the "Service" page.

 • About "IT World"

  Free 1028X768 Optimized Website Template from Templates.com! We hope that you will like this template and then use for your websites.